top of page
By Eden_039_edited.jpg

HI THERE!

Hi! Ik ben Daniëlle, het gezicht achter By Eden (of: de oprichter van). Iedere dag steek ik al mijn passie, warmte en liefde in het runnen van mijn browbar/salon. Een behandeling bij By Eden is meer dan een behandeling: het is een momentje van ontspanning, luxe en gezelligheid.

Of het nu om make-up of wenkbrauwen gaat: ik vind dat wij als mensen puur, authentiek en mooi zijn zoals we zijn.

Ik volg dan ook geen laatste trends en kopieer geen looks van anderen: iedereen die bij mij binnenkomt krijgt een op maat gemaakte behandeling waarmee ik zijn/haar natural beauty accentueer.

Samen met de klant ga ik op zoek naar de perfecte look, door haar natural beauty (of: natuurlijke schoonheid) te accentueren. Bij een eerste behandeling trek ik dan ook altijd extra tijd uit.

By Eden_024.jpg

EXPERIENCE

Een interesse in beauty en make-up heb ik altijd gehad. De afgelopen jaren heb ik ervaring opgedaan in het shapen en verven van brows in binnen- en buitenland, onder andere bij Anastasia Beverly Hills en Benefit. Ik ben gespecialiseerd in epileren met touw (threading). Het aanbrengen van professionele (bruids)make-up leerde ik bij onder andere Mac Cosmetics. Daarnaast heb ik freelance ervaring opgedaan op events, shoots en bruiloften.

bottom of page