top of page
 • Hoe bereid ik me het beste voor op de afspraak?
  Hoe voller de wenkbrauwen hoe beter. Probeer zeker twee weken voor je afspraak zelf niet meer te epileren: zo kunnen we het beste je natuurlijke vorm bepalen, en heb je het langst plezier van de behandeling. *Boek je een afspraak met tinting of henna? Let dan op dat je 48 uur voor de afspraak niet meer onder de zonnebank gaat en geen zelfbruiner gebruikt.
 • Hoe verzorg ik mijn wenkbrauwen tussen de afspraken door?
  Ga 48 uur na de behandeling niet onder de zonnebank en gebruik geen zelfbruiner. Het beste is om tussen de behandelingen door zelf niet te epileren. Kun je er écht niet vanaf blijven? Epileer dan alleen de eerste twee weken en laat het daarna weer zo veel mogelijk groeien.
 • Waarom mag ik eigenlijk niet onder de zonnebank of zelfbruiner gebruiken voor en na de behandeling?
  Door waxen wordt je huid wat gevoelig. Blootstelling aan de zon of zonnebank kan dan irritatie opwekken. Tinting en henna hecht aan de haartjes en huid, net als zelfbruiner: de combinatie hiervan kan ervoor zorgen dat je wenkbrauwen oranje kleuren.
 • Mag ik mijn wenkbrauwen laten doen tijdens de zwangerschap?
  Het in model brengen van je wenkbrauwen kan zeker tijdens de zwangerschap. Let alleen op bij hennabehandelingen: mocht je hier een allergische reactie op krijgen, dan mag je waarschijnlijk geen anti-allergiepillen slikken.
 • Kan ik een allergische reactie krijgen?
  De kans op een allergische reactie is klein, maar we kunnen het nooit helemaal uitsluiten. Mocht je een hele gevoelige huid hebben, dan kiezen we altijd voor threading in plaats van waxen. Met threading beschadigen we de huid niet. Het kan zijn dat je ook na die behandeling een aantal kleine bultjes krijgt. No worries: dit zijn kleine ontstoken haarzakjes waar je niks aan kunt doen. De huid even laten rusten na de behandeling is het beste. Henna is een natuurproduct, maar het ingrediënt ppd is toegevoegd. Mocht je bang zijn voor een allergische reactie, dan kunnen we het altijd even testen op de arm.
 • Ik heb bijna geen haartjes, heeft het dan nut om een afspraak te maken?
  Vaak denk je misschien dat je geen haartjes hebt, maar soms zorgt het bijwerken van je wenkbrauwen er juist voor dat het voller oogt. Voordat we aan een behandeling beginnen, kijken we altijd naar de vorm. Mocht een behandeling toch te weinig effect geven, dan adviseren we dat eerlijk.
 • Kan ik als man ook voor een behandeling terecht?
  Ja zeker, iedereen is welkom! Ook bij mannen gaan we kijken naar de wensen, om samen tot een optimaal natuurlijk resultaat te komen.

FAQ

bottom of page